Studio Wellness

Visjon: «Vi ønsker å hjelpe folk til å ta kontroll over sin egen helse og oppnå bedre livsglede»

Vi på StudioWellness er lidenskapelig opptatt av å hjelpe folk til å oppnå en bedre helse og livsglede. Vi består av et unikt team for behandling av hele kroppen og for å hjelpe deg i gang med bedre helse investeringer.

Kontakt: info@studiowellness.no

Nettside: studiowellness.no

Instagram: @studiowellnessstavanger

Jan Petter Fredriksen

Jeg er i utgangspunktet utdannet fysioterapeut fra Berlin i 91, samt akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin TCM fra NFKA Oslo i 96, pluss Osteopat fra Høyskolen i Kristiania og var ferdig i 2001.

Jeg har jobbet i egen klinisk praksis innen disse fagfeltene siden1991 og jobber i dag hovedsakelig som Osteopat.

Jan Petter FredriksenJeg har hele tiden spesialisert meg innen fagene og driver fortsatt med videreutdanning innen Osteopati. Jeg jobber etter den tradisjonelle Osteopati formen. For omlag 20 år siden startet jeg med undervisning hos en av verdens ledende og pionerer innen tradisjonell Osteopati, James S Jealous.

Prinsippene går ut på å finne potensialet i hver og en som kommer til oss.

«Det å jobbe med helse kontra sykdom, jobbe med mennesket kontra diagnosen».

Spekteret av det vi behandler er utrolig vidt og jeg jobber parallelt med det som mine kunder allerede bruker av medisinsk behandling, slik at jeg er ikke en erstatning for det de måtte bruke av medisiner eller hjelp av andre instanser. Jeg er snarere en støttespiller og et alternativ til eksisterende behandling. Jeg ser stor verdi i at kundene er fysisk aktive samt at de har en balansert livsstil i.f.t trening og kost.

Jeg er genuint interessert i mennesket og dets form og funksjon, jeg er mer opptatt av det naturlige kontra det «normale». Jeg er veldig glad i den kliniske hverdagen og liker å spille på hva andre er gode til slik at man sammen kan skape et godt og solid miljø for best mulig tilbud til våre kunder.

James S Jealous som dessverre gikk bort for snart to år siden. Han ble min mentor og venn de siste årene og en ny verden innen osteopati åpnet seg opp. James Jealous var en av de få i verden som studerte sammen med elevene til osteopatiens grunnlegger A.T.Still, slik at jeg var så priviligert å få kunnskapen nesten fra førstehånds kunnskap. Vi ble gode venner og jeg fulgte han til den siste tiden han levde.

Prinsippene går ut på å finne potensialet i hver og en som kommer til oss.

«Det å jobbe med helse kontra sykdom, jobbe med mennesket kontra diagnosen».

Spekteret av det vi behandler er utrolig vidt og jeg jobber parallelt med det som mine kunder allerede bruker av medisinsk behandling, slik at jeg er ikke en erstatning for det de måtte bruke av medisiner eller hjelp av andre instanser. Jeg er snarere en støttespiller og et alternativ til eksisterende behandling. Jeg ser stor verdi i at kundene er fysisk aktive samt at de har en balansert livsstil i.f.t trening og kost. Jeg ser viktigheten av å forstå mennesket i alle dimensjoner fra submikroskopisk nivå som da er energi, atom nivå til mikroskopisk nivå som da er molekylært ( det vi spiser og får i oss) samt cellulært nivå at metabolismen/kommunikasjons systemet fungerer, å da videre til mer makroskopiske nivå det være seg vevet vi består av og videre til organ nivå og etterhvert systemnivå gjerne det vi betegner som muskel/skjelett systemet.

Jeg ser noe bredere på det, men for enkelhetens skyld så er dette systemet under ett makroskopisk nivå. Anatomi i alle former og dimensjoner er essensielt for mitt arbeide.

Jeg er genuint interessert i mennesket og dets form og funksjon, jeg er mer opptatt av det naturlige kontra det «normale». Jeg er veldig glad i den kliniske hverdagen og liker å spille på hva andre er gode til slik at man sammen kan skape et godt og solid miljø for best mulig tilbud til våre kunder. Det å se mennesket i all dets prakt og sette sammen et til tider komplisert puslespill som den kliniske hverdagen kan være gjør at jeg selv mener jeg har verdens beste jobb. Denne kombinasjonen som jeg jobber ut fra er det ikke så mange som praktiserer, slik at jeg håper at jeg vil kunne hjelpe også Stavangers innbyggere. Å gleder meg til å treffe dere og kanskje kunne finne brikken som mangler.

Telefon for booking: 90267815

Mail: jan.petter.fredriksen@dabb.no

www.osteopatstavanger.no