Studio Wellness

Visjon: «Vi ønsker å hjelpe folk til å ta kontroll over sin egen helse og oppnå bedre livsglede»

Vi på StudioWellness er lidenskapelig opptatt av å hjelpe folk til å oppnå en bedre helse og livsglede. Vi består av et unikt team for behandling av hele kroppen og for å hjelpe deg i gang med bedre helse investeringer.

Kontakt: info@studiowellness.no

Nettside: studiowellness.no

Instagram: @studiowellnessstavanger

Foredrag og Workshops

Foredrag og Workshops

Foredrag

På Studio Welless skal Cecilie holde en rekke spennende foredrag om helse, ernæring og livsstil her på Studio Wellness. Dette vil være temaer som hormoner, energi og søvn, stressmestring, hudhelse, trening og restitusjon, bruk av kosttilskudd med mer.

Workshops

På Studio Wellness kan man bli med på workshops innen trening, avspenning, foredrags med ulike skjønnhetsbehandlinger osv.

Studio Wellness vil holde en rekke foredrag og workshops inne ulike helserelaterte tema.  Det vil blant annet være teamer som «kvinne- og mannehelse», hormoner, redusere stress og få mer energi, trening, ernæring, bruk av kosttilskudd og bedre søvn for å nevne noen.

Du kan også sende en hendvendelse til info@studiowellness.no dersom du har ønsker om temaer du eller dine venner/kollegaer ønsker å lære mer om. Da kan Studio Wellness skreddersy et foredrag eller en workshop etter dine ønsker.