Studio Wellness

Visjon: «Vi ønsker å hjelpe folk til å ta kontroll over sin egen helse og oppnå bedre livsglede»

Vi på StudioWellness er lidenskapelig opptatt av å hjelpe folk til å oppnå en bedre helse og livsglede. Vi består av et unikt team for behandling av hele kroppen og for å hjelpe deg i gang med bedre helse investeringer.

Kontakt: info@studiowellness.no

Nettside: studiowellness.no

Instagram: @studiowellnessstavanger

Massasje og Velvære

Massasje

Det tilbys ulike typer for massasje hos oss.

Gi deg selv eller noen du er glad i massasje for å slappe av, få ut spenninger i muskulatur, sener og ledd og for å bedre blodsirkulasjon. Massasje kan også være i form av behandling av skader, vondter eller i form av skadeforebygging.

Les mer

MASSASJE

Sportsmassasje

Denne massasjen er skapt for de som elsker trening og friluftsliv. Det er en dyptgående massasje med kombinasjon av myke og faste bevegelser. Dette vil kunne gi deg avspenning, bedre blodsirkulasjon og hjelpe i forhold til restitusjon og skadeforebygging. Du vil føle deg avslappet, men også klar for nye aktiviteter.

Aroma klassisk Massasje

Denne massasjen ønsker å gi deg en meditativ tilstand for kropp og sinn. Langsomme bevegelser kombinert med eteriske oljer vil gi deg en avslappende massasje hvor du også kan oppleve klarhet og mer mental bevisstgjøring.

Nakke-Skulder Massasje

Massasje for smerter i rygg, nakke og skuldre. Denne massasjen er populær og hjelper trøtte og vonde «kontormuskler». Massasjen ønsker å gi avspenning og redusere stress i muskler og sener i dette området. Du vil føle deg mer rolig og revitalisert.

Tradisjonell thaimassasje

Massasje utføres med klær uten olje, og er en kombinasjon av trykk og tøyninger som minner litt om yoga. Massasjen løsner opp både ledd og muskler, og stimulerer energibalansen i hele kroppen.

Hot Stone Thai urtekompress Massasje

Dette er en kombinasjon av klassisk massasje med varme steiner og aromatiske oljer. Her brukes også thaiurter som et dampende omslag for å nå enda i dypere i muskulaturen. Massasjen gir dyp avspenning i kroppen og kan øke kroppsbevisstheten og skape bedre kontakt med egne følelser.

THAIMIX MASSASJE

Denne massasjen kombinerer klassisk thai- og sportsmassasje sammen med urtekompress. Denne kombinasjonen gir deg litt av alt og har til hensikt å løsne opp muskler, sener og ledd, gi avslapning, bedre sirkulasjon og økt følelse av velvære.

Fot Massasje

Etter en lang gåtur eller en lang dag på beina er dette en ideell massasje for dine verkende føtter og ben. Denne helhetlige teknikken er langt mer enn en fotmassasje. Dine reflekssoner på føttene blir stimulert og massert, og massasjen vil også bidra til å gjenopprette balanse og harmoni i kroppen.

Massasje før/etter fødsel

Svangerskap utsetter kroppen for store belastninger i muskler og bindevev. Det blir ofte muskelspenninger og smerter i hoftepartiet og korsryggen. I tillegg reduseres sirkulasjonen slik at det ofte oppstår væskeansamling og smerter i beina. Dette er en avslappende aromamassasje som lindrer smerter og reduserer muskelspenninger før og etter fødsel.

Velvære og Trivsel

Klassisk massasje: 50 min – 850 kr,-; 80 min – 1200 kr,- (Hel kroppsmassasje rygg, nakke, armer, ben)

Nakke/ rygg massasje: 45min 650 kr,-; 30min – 499 kr,-

Legg og lår massasje: 45min – 650 kr,- (klassisk massasje med olje, med fokus på trigger punkter og avspenning av musklene)

Aroma massasje:

  • 50min 849 kr,-; 80min – 1249 kr,-
  • (massasje med aromatisk oljer, som virker avslappende, rensende eller gir energi) – 50min – 850 kr,-
  • Hodebunns massasje med rygg/ nakke / skuldre – 50min – 850kr,-

Snart mamma: 50min – 950 kr,- (fotbad med mineralsalt, etterfulgt av fotmassasje. Massasje på nakke / rygg)

Bambus massasje: 50min – 1200 kr,-

Massasje med varme Bambuspinner gjør massasjen både effektiv og mer behagelig. Bambusmassasje gir en fantastisk følelse, som passer for de som ønsker en spesiell opplevelse av velvære og den er lett å jobbe med og effektiv på stramme muskler. Disse bambus rørene gir en behagelig, men dyp og med faste trykk smelter bort stivhet. Slike fastetrykk er umulig å nå med hånden, hvorpå bambus lykkes. Anbefales for støle trenings muskler.

Negledesign

Hos oss kan du få ulike design for negler og pleie for hender og føtter.

Les mer

Permanent makeup

Fremhev dine naturlige trekk med permanent makeup. Du kan fremheve bryn, lepper, øyne med mer. Ønsker du mye farge kan du også få det. Alle behandlinger kan tilpasses den enkeltes behov.

Les mer