Studio Wellness

Visjon: «Vi ønsker å hjelpe folk til å ta kontroll over sin egen helse og oppnå bedre livsglede»

Vi på StudioWellness er lidenskapelig opptatt av å hjelpe folk til å oppnå en bedre helse og livsglede. Vi består av et unikt team for behandling av hele kroppen og for å hjelpe deg i gang med bedre helse investeringer.

Kontakt: info@studiowellness.no

Nettside: studiowellness.no

Instagram: @studiowellnessstavanger

Fride V. Raaum

FridgeJeg er utdannet fra Axelsons Body Work school i Oslo – nordens eldste og største utdanning innen kroppsterapi. Jeg har min praksis fra Nordsjøbadet Spa på Sola strand hotel i tillegg til noe ansatt massasje i en barnehage.

Jeg hjelper deg å opprettholde god helse, godt humør og en positiv holdning til livet og dine omgivelser.

Jeg kan som friskvernskonsulent tilby både massasje og råd om avspenningsteknikker og livsstilsendringer. Friskvern er alt som gir og opprettholder god helse, og en friskvernkonsulent er en tverrfaglig spesialist på forebyggende helse – en katalysator som får i gang helsefremmende tiltak i bedrifter og for privatpersoner.

Med hovedvekt på massasje og kroppsbehandlinger kan jeg gi deg en personlig veiledning om forhold som kan påvirke helsen din.

Kjenn etter. Vil du inn i en frisk sirkel? Og trenger en motivasjon til å komme i gang eller hjelp til å slappe av i kropp og sinn?

Velkommen til Wellness og avspenning i hverdagen!

Meny for mine behandlinger.

Velvære og Trivsel

Klassisk massasje: 50 min – 850 kr,-; 80 min – 1200 kr,- (Hel kroppsmassasje rygg, nakke, armer, ben)

Nakke/ rygg massasje: 45min 650 kr,-; 30min – 499 kr,-

Legg og lår massasje: 45min – 650 kr,- (klassisk massasje med olje, med fokus på trigger punkter og avspenning av musklene)

Aroma massasje:

  • 50min 849 kr,-; 80min – 1249 kr,-
  • (massasje med aromatisk oljer, som virker avslappende, rensende eller gir energi) – 50min – 850 kr,-
  • Hodebunns massasje med rygg/ nakke / skuldre – 50min – 850kr,-

Snart mamma: 50min – 950 kr,- (fotbad med mineralsalt, etterfulgt av fotmassasje. Massasje på nakke / rygg)

Bambus massasje: 50min – 1200 kr,-

Massasje med varme Bambuspinner gjør massasjen både effektiv og mer behagelig. Bambusmassasje gir en fantastisk følelse, som passer for de som ønsker en spesiell opplevelse av velvære og den er lett å jobbe med og effektiv på stramme muskler. Disse bambus rørene gir en behagelig, men dyp og med faste trykk smelter bort stivhet. Slike fastetrykk er umulig å nå med hånden, hvorpå bambus lykkes. Anbefales for støle trenings muskler.

Kontakt og booking på telefon: 93817151